Advies en contact: 020 70 18 011

Advies: Woonaccessoires

6 kooptips:

Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een hanglamp?
Hoe kies ik een hanglamp?
Waarom uzelf tevreden stellen met een zielig peertje aan het plafond, als u uw woonkamer (of welke kamer dan ook in het huis) kunt verfraaien met een stijlvolle lamp? Het installeren van een hanglamp is heel eenvoudig en zorgt gelijk voor wat meer gezelligheid in huis. Het is daarbij wel belangrijk om het juiste model te kiezen, dat wil zeggen een model dat goed past bij uw interieur! Hieronder staan al onze tips.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een wandpaneel?
Hoe kies ik een wandpaneel?
Een decoratief wandpaneel, ooit van gehoord? Deze verwijderbare en eenvoudig te plaatsen wanden, zijn een geweldige aanwinst om de sfeer van een ruimte drastisch te veranderen, en u hoeft er heel weinig voor te doen! Maar hoe maakt u de beste keuze en wat is het aanbod waar u uit kunt kiezen? Een volledig overzicht met Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik mijn wanddecoratie?
Hoe kies ik mijn wanddecoratie?
Een kamer die wat saai en onaantrekkelijk is? Soms is een design wanddecoratie al voldoende om uw dagelijkse leven weer wat levendiger en mooier te maken! Of u nu op zoek bent naar een stijlvol schilderij, een inspirerende sticker of een decoratief tekstbord voor boven uw schoorsteenmantel, hier vindt u alle informatie om een weloverwogen keuze te maken en uw inrichting te verfraaien met Vente-Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een vloerlamp?
Hoe kies ik een vloerlamp?
Een vloerlamp is al vele jaren in de mode en is zowel praktisch als decoratief. Hij wordt vaak gebruikt als accentverlichting in een hoek van een vertrek, maar kan ook op subtiele wijze bijdragen aan de algehele stijl van een ruimte als u kiest voor een model met een hoop uitstraling. Hoe kies ik een goede vloerlamp voor de woonkamer? Hieronder vind je alle tips van Vente Unique.
Advies bij het shoppen
Hoe kies ik een lichtarmatuur?
Hoe kies ik een lichtarmatuur?
Elke binnenhuisarchitect zal u zeggen dat het licht van het allergrootste belang is om het volume en de inrichting van een kamer tot hun recht te laten komen! In de onderstaande gids vindt u al onze raadgevingen voor een optimale verlichting van uw interieur.
Advies bij het shoppen
Hoe moet ik een tapijt kiezen?
Hoe moet ik een tapijt kiezen?
Omdat het in het midden van onze kamers prijkt, is het tapijt vaak een meesterstuk in uw interieur! Of het nu om een salontapijt of een tapijt in een slaapkamer gaat, een tapijt op de vloer verleent karakter aan uw interieur. Om deze onmisbare bondgenoot voor uw interieur te kiezen, geven wij u enige raadgevingen voor de aankoop.
Als u advies of inspiratie nodig heeft voor uw decoratie, zoek dan niet verder, de oplossing kunt u hier vinden! Denkt u dat u de verlichting wilt veranderen en u weet niet wat u moet kiezen? Uw tapijt is beschadigd en u kunt geen inspiratie vinden om hem te veranderen? Vente-unique heeft alle trends van het moment op een rijtje gezet om u te helpen u heerlijk in uw huis te voelen. Onze adviezen en trend- en woonaccessoires producten zullen u zeker inspireren.

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk