Advies en contact: 020 70 18 011

Advies: Wellness, sport en vrije tijd

4 kooptips:

Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste opblaasbare jacuzzi?
Hoe kiest u de juiste opblaasbare jacuzzi?
Een omslachtige, ingewikkelde installatie is niet nodig om van een heerlijk bubbelbad te kunnen genieten! De opblaasbare jacuzzi is een zeer slimme en goedkope oplossing om thuis onbeperkt van de geneugten van thalassotherapie te genieten. Opblaasbare jacuzzi's zijn tegenwoordig in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Lees hier alles wat u moet weten over Vente Unique.
Advies bij het shoppen
Aankoop- en onderhoudsgids voor bovengrondse zwembaden
Aankoop- en onderhoudsgids voor bovengrondse zwembaden
Het is mooi weer, de zomer komt eraan en u wilt een verfrissing zonder uw huis te hoeven verlaten en toch urenlang in het water kunnen spetteren? Als u een praktisch zwembad wilt dat u gemakkelijk op kunt bergen als het mooie weer voorbij is en waar iedereen zich mee kan vermaken zonder al te veel gedoe, dan hebben wij de oplossing voor u! Geen paniek! Volg onze adviezen op en ga voor een bovengronds buisvormig zwembad of een zwembad zonder frame!
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u het juiste fitnesstoestel?
Hoe kiest u het juiste fitnesstoestel?
Weer fit worden, wat spieren kweken, uw ademhaling en uithoudingsvermogen verbeteren... Goede voornemens betekenen vaak de aanschaf van een fitnessapparaat, maar het is natuurlijk belangrijk om de tijd te nemen en een model te kiezen dat het beste bij uw persoonlijke doelen en uw lichaamsbouw past. Hoe kiest u het juiste fitness- en krachttoestel? Deze gids zorgt voor wat opheldering.
Advies bij het shoppen
Hoe kiest u de juiste biljarttafel?
Hoe kiest u de juiste biljarttafel?
Een biljarttafel is leuk en aantrekkelijk. Het zal het absolute middelpunt zijn tijdens een avond met vrienden, zodra u er eentje in huis heeft! Het iconische groene laken nodigt elk van uw gasten uit om hun behendigheid te testen en een driebanden uit te proberen die niemand zal vergeten. Maar welk model past bij uw interieur? Hieronder vindt u een complete gids van Vente-Unique.
Ontdek onze tips om de beste uitrusting voor uw vrijetijdsbesteding te kiezen! Met onze producten en handleidingen vindt u antwoorden op al uw vragen: Hoe kies ik mijn spa/jacuzzi? Wat is het verschil tussen een infraroodsauna, een traditionele of buiten sauna? Welke fitnessapparatuur is het beste voor mijn doel? U hoeft niet verder te kijken, onze specialisten geven u hun deskundige adviezen over al hun producten: spas, sauna’s, massagestoelen, sportuitrusting, elektrische fietsen en meer, om u te helpen bij uw keuzes!

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk