Menu
×
Resultaten van uw zoekopdracht:  Sluiten
Catalogus
Geen enkele catalogus komt overeen met uw zoekopdracht
  ProductenAlle producten bekijken
  Geen enkel product komt overeen met uw zoekopdracht
   Winkelwagen

   Annuleren en retourneren

   Bent u van gedachten veranderd?

   U beschikt over 30 volle dagen vanaf de ontvangst van uw bestelling om uw herroepingsrecht uit te oefenen, d.w.z. 16 dagen meer dan de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen.

   U beschikt dus over 30 dagen om ons te informeren over uw wens om uw bestelling na levering te annuleren:

   De klantenservice zal u informeren over de verschillende manieren om uw artikel te retourneren. Voor kleine pakketten wordt u een retourlabel toegestuurd. Voor grote pakketten wordt een retourdienst aangeboden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. De prijs wordt vastgesteld op basis van uw adres en het gewicht van de geretourneerde goederen.

   De terugbetaling vindt plaats binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsrechtmededeling.

   U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

   Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

   De klantenservice zal de klant op de hoogte brengen van de verschillende manieren waarop artikelen geretourneerd kunnen worden. De klant dient het product rechtstreeks naar het volgende adres terug te sturen, op eigen kosten, met een kopie van de factuur ter identificatie van de bestelling:

   Vente-unique
   SERVICE RETOURS PRODUITS
   Entrepôt CAFOM
   Av. de Bruxelles
   60110 AMBLAINVILLE
   Frankrijk

   Is uw artikel defect of beschadigd?

   Dan moet u dit zo snel mogelijk aan ons melden:

   • In uw klantomgeving , door te klikken op "+Mijn Klantenservice". Vervolgens kiest u de reden van uw verzoek.
   • sav order
   • Of telefonisch via 020 808 56 44

   U zult gevraagd worden om foto's te verstrekken, zodat wij u de meest geschikte oplossing voor uw probleem kunnen bieden.