Advies en contact: 020 70 18 011

Onze Kwaliteitseisen

Op het gebied van kwaliteit wordt er niets aan het toeval overgelaten.

1. De zekerheid van een lage prijs

Onze flitsverkopen stellen ons in staat de logistiekkosten te verminderen en u te laten profiteren van aanzienlijke: tot -60%.

2. Een onberispelijke kwaliteit

Besparingen ja, maar nooit ten koste van de kwaliteit. Geen leegverkoop, geen einde serie artikelen : al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd bij onze leveranciers om u een optimale kwaliteit te bieden.

3. 30 dagen op proef / 100% tevreden of geld terug

U heeft 30 dagen vanaf de levering om onze producten te proberen en ze terug te sturen als u niet volkomen tevreden bent. U wordt volledig terugbetaald.

4. Duidelijk vermelde leveringstermijnen

Bij Vente-unique.nl, worden de leveringstermijnen duidelijk vermeld in uw winkelwagen en deze worden bevestigd in de bevestigingse-mail van de bestelling. U kunt de vooruitgang van uw bestelling op elk moment volgen.

5. Uw producten met fabrieksgarantie

U profiteert van een garantie tegen alle esthetische of functionele schade als gevolg van defecten of verborgen gebreken gedurende een periode van 2 jaar.

VRAGEN?

U vindt het antwoord vast in de lijst met veelgestelde vragen.
U kunt ook contact opnemen met ons via de telefoon op: 020 70 18 011 op werkdagen bereikbaar

Uw nummer 1 in online meubelverkoop

Uw garanties

Keurmerk:

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

Vente-unique.nl is een dochteronderneming van Vente-unique.com, opgericht in 2005 en beursgenoteerd in Parijs sinds april 2018 - code ALVU - tel : 020 70 18 011
Rue Jacquard - 93315 le Pré Saint Gervais - Frankrijk