100% beveiligde betaling: Alle betalingen uitgevoerd op Vente-unique.nl zijn veilig dankzij het betalingssysteem van BRED - Banque Populaire : Cyberplus Betaling / Adyen.

U bent vrij om de wijze van betaling van uw bestelling op Vente-unique.nl zelf te kiezen, zodat u uw budget kunt beheren zoals u dat wilt.

Dit zijn de verschillende betalingsmethoden die we u aanbieden :

Betaling met iDEAL

Betalen is simpel, snel en makkelijk met iDeal! Geld wordt zonder onwegen direct van uw rekening naar ons overgeboekt. De iDeal-betaling verloopt via uw eigen bank.

Online betaling met credit card (Visa of Mastercard)

U kunt uw betaling in één keer afrekenen met uw credit card. Met een paar kliks, is uw betaling 100% beveiligd.

Betaling in 3 termijnen

U kunt uw bestelling betalen in 3 maandelijkse termijnen: 1/3 op de dag van de bestelling, 1/3 een maand later en de laatste betaling 60 dagen na de besteldatum. De transactie is mogelijk met een Visa- of Mastercard en is 100% beveiligd. Aan een betaling in termijnen zijn dossierkosten verbonden. (+€ 9 administratiekosten, of € 3 extra per termijn voor een bestelling onder € 450, of voor een bestelling boven € 450, 2.5% administratiekosten gelijk verdeeld over de 3 termijnen).

Deze betalingsfaciliteit is beschikbaar voor elke bestelling vanaf € 300 en tot € 2.000 (verzendkosten inbegrepen).

Betaling met Apple Pay

Indien u een Apple Pay account bezit, kunt u kiezen voor de betaalmethode Apple Pay. Uw betaling is versneld en 100% beveiligd. U kiest één van de kaarten die in uw Apple wallet geregistreerd zijn en u valideert de betaling met uw digitale vingerafdruk of gezichtsherkenning middels het TouchID-systeem van Apple, afhankelijk van het model van uw iPhone, iWatch of iPad.

Betaling met PayPal

Als u beschikt over een Paypal account, kunt u kiezen voor betaalmethode Paypal. U zult doorgestuurd worden naar de beveiligde PayPal betaalpagina om uw bestelling te betalen in slechts enkele kliks.

Betaling via overschrijving

Uw bestelling wordt gedurende 72 uur gereserveerd, zodat u het bedrag naar ons kunt overmaken. Wij zullen u de betalingsgegevens per mail doen toekomen.

Bekijk ook :