“Brengt gezelligheid in huis”

Bij Vente-unique is gezelligheid onze constante bron van inspiratie en klanttevredenheid onze absolute prioriteit!

Daarom barsten onze 400 medewerkers van de positieve energie en passie om uw leven stralender te maken. Onze missie? Uw huis transformeren zodat het uw stijl weerspiegelt en u begeleiden in uw dagelijkse geluksmomenten. Hoe? Door u onverslaanbare prijzen te bieden op een uitgebreide selectie van kwaliteitsproducten.

Als Frans bedrijf is ons concept ontstaan uit de wens om een website te creëren die de voordelen van 100% praktisch online winkelen combineert met het plezier van slim winkelen.

Sinds onze oprichting hebben we ingezet op kwaliteit van het aanbod, concurrerende prijzen en interne logistiek. We zijn trots om geluk op alle verdiepingen en in heel Europa te verspreiden, door onze producten te leveren aan meer dan 2,5 miljoen klanten in 11 landen. Meer dan alleen een getalenteerd en vastberaden team, zijn we de bevoorrechte partners voor al uw levensmomenten.

<span class="nowrap">Vente-unique.nl</span>
 • 2006
  Oprichting van
  Vente-unique.com
  Lancering van een website die elke week een unieke bank online verkoopt. Een vooruitstrevend project in een tijd waarin slechts 1/3 van de Fransen al online heeft gekocht, en meestal kleine alledaagse producten!
 • 2008
  Internationale uitbreiding!
  Begonnen met Spanje (¡Hola!), zijn we inmiddels uitgebreid naar 11 Europese landen. Op dit moment leveren we sinds 2006 in Frankrijk, sinds 2008 in Spanje, sinds 2010 in Duitsland, sinds 2012 in België, sinds 2013 in Zwitserland, Oostenrijk en Luxemburg, sinds 2016 in Nederland, sinds 2017 in Italië en sinds 2018 in Portugal en Polen.
 • 2016
  Opening van een
  pan-Europees magazijn
  Ons magazijn beslaat 80.000m², wat overeenkomt met 12 voetbalvelden! Niet minder dan 250 medewerkers werken er dagelijks om uw pakketten efficiënt te verzenden naar 11 Europese landen.
 • 2018
  Beursintroductie
  Een belangrijke mijlpaal die getuigt van onze professionaliteit en betrokkenheid bij onze klanten. Voor meer informatie kunt u terecht op onze speciale investeerderswebsite.
 • 2022
  Altijd meer gezelligheid
  en meer projecten!
  2,5 miljoen klanten geleverd en de lancering van onze Marktplaats om onze klanten een steeds rijker en gevarieerder aanbod te bieden! Benieuwd om het te ontdekken? Klik hier!
 • 2023
  Verkozen tot Klantenservice
  van het Jaar*!
  Het is de ultieme onderscheiding en een echte sensatie voor ons hele team!
 • 2024
  Verkozen tot Klantenservice
  van het Jaar*
  in Frankrijk, Spanje en Duitsland, de 3 landen waar we hebben gesolliciteerd.

Klanttevredenheid staat voorop bij Vente-unique

235.000 beoordelingen
van blije klanten (4,5/5)

Sacha VIGNA

CEO

Dankzij Vente-unique.nl is het geluk van een goede deal binnen handbereik!

Wij streven ernaar dat elke interactie met Vente-unique een bron van geluk is. Ons dynamische en gepassioneerde team staat klaar om u bij elke stap te begeleiden, klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een uitzonderlijke klantenservice te bieden. Uw tevredenheid is onze absolute prioriteit, want uw geluk is onze mooiste beloning.

Onze teams

Onze medewerkers zijn allemaal Uniek en we geloven in de diversiteit van onze profielen. Op kantoor delen we culturen met 18 nationaliteiten.

Het welzijn is van groot belang en is een sleutelfactor voor onze prestaties. Daarom streven we dagelijks naar vriendelijkheid en optimisme.

Onze MVO-aanpak

Als bedrijf zijn wij ook toegewijd om positief bij te dragen aan onze gemeenschap en het milieu. Wij steunen doelen die ons na aan het hart liggen en zoeken manieren om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Onze MVO-aanpak is gebaseerd op 3 pijlers: menselijkheid, verantwoord product en positieve ecologische impact. Hiervoor zetten wij in op diversiteit, gelijkheid en evenwicht om een bloeiende en inclusieve werkomgeving te creëren. En omdat de planeet onze grootste rijkdom is, hebben wij onze verantwoorde collectie gelanceerd en hebben wij het label "Net Zero Website" behaald om onze CO2-uitstoot te compenseren. Maar dat is niet alles! Wij schenken ook producten aan Emmaüs en computerapparatuur aan Ateliers Sans Frontières.

We zijn trots op onze reis tot nu toe, maar we worden ook gedreven door een constante ambitie om verder te gaan.We zijn toegewijd aan het creëren van een wereld waar geluk centraal staat in elk project, waar mogelijkheden eindeloos zijn en waar glimlachen besmettelijk zijn.

Welkom bij Vente-unique!